Автор
Woman.bg

Втора спирка в "Стила на една жена": Добре дошли в Холивуд!

Изберете стила, който най-много ви подхожда в анкетата „Стилът на една жена” и спечелете страхотен SPA уикенд за двама. Открийте себе си под прожекторите на червения килим и изживейте своята холивудска мечта.

Любимите ни холивудски звезди успяват да ни пленят със своята красота, изключителен стил и съблазнителен чар.

Известните дами винаги изглеждат ослепително, облечени с най-бляскавите тоалети от най-актуалните колекции на модните дизайнери.

Където и да се появят дами като Салма Хайек, Дженифър Лопес, Холи Бери, Сара Джесика Паркър, Пенелопе Крус и много други, привличат всички погледи към себе си.


* Дженифър Лопес

* Даян Крюгер

* Алиша Кийс

Ще ви покажем едни от най-запомнящите се рокли на знаменитостите. Много звезди залагат на искрящи рокли в нюанси на сребро и злато, с много пайети и камъни. Металическите лъскави материи отново набират популярност в дамската мода и това не трябва да ви изненадва.

Неслучайно всяка жена тайно копнее да има щастието да се разходи по червения килим, облечена в подобна рокля!

Блестящи материи, наподобяващи течен метал със сребристо и златисто сияние, внасят усещане за разкош във визиите на известните дами.

* Ванеса Хъджинс

* Каролина Куркова

При толкова ярка и буквално блестяща визия, аксесоарите трябва да са семпли и стилни, да не засенчват роклята и усмивката на дамата.



Нищо не подчертава опушените очи по-добре от преливащите се сребърни, бронзови и тъмни металически нюанси. Ако се спрете на такъв тип грим, то заложете на устни, потопени единствено в светло розово или телесно червило.

Този грим придава елегантност и изтънченост върху повечето цветове кожа, а е толкова лесно да се гримираме по този начин.

* Оливия Уайлд