Автор
Woman.bg

CFDA/Vogue Fashion Fund Awards - красиви дами и ефектни тоалети

Преди броени дни в Ню Йорк се състоя бляскавото парти по случай ежегодните модни награди на CFDA/Vogue Fashion Fund, на които се удостояват с приз талантливи млади дизайнери.

Безспорно това лъскаво светско събитие, както и присъстващите на него звездни дами и техните разкошни тоалети, дълго време ще бъде една от най-обсъжданите теми в света на модата.

Ще ви представим най-добре облечените знаменитости, а вие ще може да гласувате за тази, чиято визия ви допада в нашата анкета или в коментарите по-долу!!

Лив Тайлър

Магнетичната актриса Лив Тайлър от главата до петите бе заложила на творения от пролетната колекция за 2013-та на Proenza Schouler.

Елегантната й визия се състоеше от блуза и пола с принтове, черни обувки на ток, чанта в същия цвят, коса, прибрана в кок, и дискретен грим.

Кристина Ричи

Сексапилното миньонче Кристина Ричи се появи на вечерята в ефектна рокля от последната пролетна колекция на Richard Chai Love, която се открояваше с cut-out детайл.

Обувки на ток модел "Sophia" от Alejandro Ingelmo и тъмна лачена чанта се явяваха стилно допълнение към тоалета на Кристина.

Косата на лъчезарната дама бе свободно пусната, а гримът и се състоеше от подчертани очи и лилаво червило.

Миранда Кер

Финото тяло на топмоделът бе украсено от нежна рокля в цвят корал част от пролетната модна линия за 2013-та на Giulietta.

Дизайнерската дреха бе комбинирана с черна чанта от модел и ефектни обувки на ток в същия цвят.

Нежен грим подчертаваше естествената красота на Миранда.

Дакота Фанинг

Младата и чаровна Дакота Фанинг бе подбрала за своята светска изява розова рокля с пеплум детайл около кръста част от най-новата пролетна колекция на Jason Wu.

Роклята с мини дължина бе в съчетание с малка чантичка модел "Karlie", също дело на Jason Wu, и заострени черни обувки на ток от Prada.

Косата на актрисата бе прибрана в конска опашка, като само няколко кичури бяха свободно пуснати около красивото й лице, издържано в много дискретен грим.

Ашли Грийн

Звездата от сагата "Здрач" се появи на партито във впечатляваща черна дантелена блуза, която е дело на един от наградените на събитието дизайнери - Wes Gordon.

Визията на Ашли се допълваше от изчистен черен панталон, обувки на ток в същия цвят, вълниста прическа, подчертани в черно очи и светлорозово червило.

Ема Стоун

Русокосата хубавица изглеждаше великолепно, облечена в изящни творения от пролетната колекция за 2013-та на Burberry Prorsum - сатенен топ с пеплум детайл, ефектна пола и заострени черни обувки на ток.

Косата на Ема бе свободно пусната, очите и бяха подчертани в черно, а устните й окъпани в червило в розовата гама.