Тя никога не е била от срамежливите момичета и една разголена корица за световно известно списание е като домашна фотосесия за барбадоската гордост.

Последната такава е за декемврийското издание на GQ, а мъжът, пред който Риана позира така свободно и предизвикателно е титанът в модната фотография – Марио Соренти.

В момента певицата се готви да направи незабравимо представяне на последния си албум “Unapologetic”, но предупреждава, че все повече ще залага на създаването на лично творчество, отколкото на задвижването на машината за успехи и пари.

„Понякога ме поглеждат и виждат в мен долари. Виждат цифри и продукт. Аз се поглеждам сама и виждам изкуство. Ако не харесвам това, което правя, бих казала, че съм се превърнала в нечий роб.”



Песента „Diamonds” вече се превърна в хит и ако албумът има с какво още да изненадва феновете на Риана, то тогава успехът, който младата Дива жъне, със сигурност ще я наложи като един от най-успешните музиканти в историята.



Но тази доминантна и винаги успешна Риана, която познаваме, споделя в интервюто си пред GQ, че ѝ се иска поне във взаимоотношенията с мъжете да бъде тази, за която се грижат:

"Искам да се чувствам като жена. Трябва да държа под контрол всеки аспект от живота си, така че ми се иска в една връзка да отстъпя назад и да оставя някой друг да ме поведе."

Като говорим за новия ѝ албум, трябва да споменем, че Риана започна своето турне „777”, началото на което постави в частния си самолет, канейки на парти фенове и журналисти.

„Толкова се вълнувам за турнето 777. Ще превърнем този джъмбо джет в наш автобус. На практика ние вече живеем тук, от седмица някъде: тук спим, забавляваме се. Аз, мои фенове, пресата... Ще бъде доста диво. Всъщност, искам да се превърне в истинско рок енд рол преживяване и мисля, че като свърши ще бъде най-якото нещо, което съм правила.”

Малко по-рано, в шоуто на Ел Дедженерис, певицата разкри, че все още няма мъж до себе си, но въпреки това много силно желае да има деца.

Тя отрече категорично слуховете, че се е събрала с бившия си приятел Крис Браун. Въпреки това сподели, че много иска да стане майка и да има деца, независимо дали са от любовта на живота й.



Звездата сподели още, че не е забравила какво е любов и разкри, че идеалната среща за нея включва гледане на риалити предаване.

"Моето любимо нещо е просто да остана вкъщи на дивана и да гледам телевизия", каза още певицата.