Днес ще ви запознаем с едно наистина нестандартно хрумване, което ни спечели с уникалността си.

Художникът Джерами Браун създаде кит, с който в домашни условия можете да създадете абстрактна картина докато правите любов.

Щом картината е готова може да бъде закачена на стената в дома ви като символ на любовта, която споделяте с партньора си.

Миналата година Джерами събра одобрителни коментари след изложбата си в Атланта. По време на нея той показа 20 чернобели картини, „нарисувани” от неизвестни двойки.

Колекцията, която художникът предлага на пазара се нарича "Love Is Art", а цените на комплектите в нея варират от 60 до 100 долара.

Двойките могат да заложат на различни на цвят бои и шаблони. В кита е включен „чаршаф” от пластмаса, който се поставя на пода под специалното платно, на което двойките правят любов. Освен това в комплекта има и тубичка с боя, специално разработена за целта, както и чехли за еднократна употреба, с които можете да отидете до банята, за да отмиете боята от себе си.

Джерами споделя, че за вдъхновение е му е послужила работата на френския художник Ив Клейн, който през 60-те, който използвал живи модели за изкуството, което създава.

Браун разкрива още, че конкретната идея за създаването на колекцията "Love Is Art" му дошла, когато негова приятелка видяла една от картините му и толкова я харесала, че го помолила да й осигури всичко необходимо, за да може тя и съпругът й да си направят собствено платно у дома за годишнината от сватбата им.

Джерами прекарал шест месеца в проучване и разработване на специални материали, които да бъдат безопасни и за хората с изключително чувствителна кожа.

Ето и някои от отзивите на сайта на художника: „Подарих комплекта на приятеля ми за рождения му ден ... Страхотен е, разделихме рисунката на 4, частите оформихме като сърце, получиха се невероятни!!!”

„Най-хубавото от всичко, е когато наши приятели дойдат на гости и ни попитат от къде е картината, тогава ние се споглеждаме и отговаряме „от разпродажба”. Това е шега, която само ние разбираме” – споделя друга дама.

Бихте ли нарисували подобна картина със своя партньор?