Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на Европейските награди на MTV?

Вчера вечерта бяха раздадени 19-тите европейски музикални награди на MTV.

Церемонията тази година се състоя в концертната зала "Фестхале" във Франкфурт на Майн.

Големите победители на вечерта се оказаха американската кънтри певица Тейлър Суифт и канадската поп звезда Джъстийн Бийбър.

22-годишната Суифт победи в категориите "Най-добра изпълнителка", "Най-добро изпълнение на живо" и "Най-добра външност". Тя надделя над главната си съперничка Риана, която не взе нито една награда, въпреки че беше с най-много номинации - шест, докато Суифт беше с пет.

18-годишният Бийбър спечели в категориите "Най-добър изпълнител", "Най-добър поп изпълнител" и "Най-добро представяне на световната сцена".

Южнокорейската поп сензация Псай взе награда за "Най-добър видеоклип", а покойната американска певица и актриса Уитни Хюстън беше удостоена посмъртно със специалната премия "Глобална икона" за принос в развитието на поп музиката.

Сладката Карли Рей Джепсен пък отнесе у дома наградите за песен на годината за "Call Me Maybe", както и тази за най-успешен новоизгрял изпълнител.

Нека видим коя звезда на какъв тоалет се бе спряла за вечерта:

Карли бе с рокля без презрамки, ушита от коприна на Johanna Johnson.

Сигурни сме, че роклята на Алиша Кийс за вечерта ви се струва позната. Това е така защото изпълнителката бе заложила на един от най-известните модели на Stella McCartney, но вместо в известното ни тъмносиньо, тя го бе подбрала в зелен тон.

Кънтри отличничката Тейлър Суфит бе подбрала дреха от есенната колекция 2012-2013 на J. Mendel

Британската поп сензация Рита Ора бе заложила на впечатляващата рокля, с което бе закрито есенното ревю на Marchesa.

Ким Кардашиян пък бе заложила на запомняща се рокля от колекцията на Stephane Rolland

Сензацията Лана Дел Рей пък бе подбрала доста по-скромна дреха, отколкото очаквахме, тя бе заложила на рокля тип "прегърни ме" в лилаво: