Автор
Woman.bg

80% от дамите подготвят сами семейната почивка

Голяма част от жените не могат да се насладят на почивката заради дългата и изтощителна подготовка, която се стоварва на главите им преди това.

Осем на всеки десет жени признават, че не получават никаква подкрепа от партньора. 82% поемат пълна отговорност за цялата организация, показва още проучването, проведено от британска туристическа агенция. Най-често нежният пол подготвя всичко от А до Я – резервация на полети, хотели, автомобили под наем.

Жените обръщат внимание и на най-малките детайли като застраховка при пътуване и чуждестранна валута. 80 на сто от тях пазаруват храна, слънчеви очила, слънцезащитни продукти, ако почивката е през лятото, предаде БГНЕС. Ако е през зимата, дамите се занимават дори със ски екипировката за зимния курорт.

Според жените, ако оставят подготовката на мъжете, рискуват да останат не само без дрехи, но и без самолетни билети. Оказва се, че причината не е в мъжете, а в жените, които просто не вярват в своите партньори. Техните планове за пътувания са хаотични и неподредени. Жените оставят на мъжете само зареждането на колата, ако за пътуването ще бъде използват автомобил.