Антония Петрова, която само преди дни се завърна у нас с короната на „Мисис Русия Свят”, категорично заяви в „Карбовски Директно”, че с титлата е затворила устите на зложелателите си.

„Натрих носовете на всички”, заяви блондинката, но допълни, че въпреки злобата не би емигрирала в Русия, защото България е нейната родина.

„Аз се върнах тук, донесох и короната. Хората трябва да се радват, защото такава корона няма да дойде в България втори път”, допълни още Антония. Тя отрече писанията, че си е купила короната за 20 000 долара. По думите й в страна на олигарси, милиардери и най-красивите жени, нямало как точно тя да си купи титлата. „Някои от участничките бяха много богати съпруги, но спечелих аз”, каза моделът, цитиран от bliasak.bg.

Тя заяви, че вече има семейство, но за деца все още не й е време. „Деца ще имам, когато аз преценя”, обясни Петрова. Блондинката разкри, че до момента няма нито един неработен ден, и упражнява специалността, която е изучавала. „Управител съм на консултантска фирма, която се занимава с различни проекти”, заяви Антония Петрова.