Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на 2012 LACMA Art + Film Gala?

Светското събитие LACMA Art + Film Gala, организирано от модната марка Gucci, за пореден път събра на едно място редица известни дами, облечени в разкошни дизайнерски творения.

На въпросната гала вечеря се откроиха редица имена от света на модата и киното, които демонстрираха стилни визии и добър вкус.

Гласувайте за тази дама, чийто тоалет най-много ви харесва в нашата анкета по-долу!!

Красивата половинка на Джйсън Стейтъм Роузи Хънтингтън- Уайтли изглеждаше великолепно в ефектна рокля от пролетната колекция за 2013 на Gucci.

Светлите сандали с акцент около глезена и малката чантичка, с които магнетичната знаменитост бе съчетала дизайнерската дреха, също бяха дело на италианския бранд.

Стилен кок и нежен грим допълваха прелестната визия на Роузи.

Русокосата актриса Дженифър Морисън също присъства на бляскавата гала вечер.

Харизматичната звезда бе подбрала за събитието впечатляващ гащеризон от есенната колекция за 2012 на Reem Acra.

Черна чантичка, златни бижута, небрежна опашка, подчертани в черно очи и розово червило завършваха визията на хубавицата.

Колежката на Дженифър от сериала "Имало едно време" Джинифър Гудуин се появи на светското събитие в екстраваганта рокля от есенната колекция на Gucci.

Късокосата сладурана демонстрира смелост и добър вкус обличайки тази прекрасна, приковаваща погледа дреха, която умело бе съчетала с черни аксесоари.

Главната редакторка на американския Vogue Анна Уинтър наруши "дрескода" и се появи на гала вечерята не с рокля на Gucci, а с такава на Rochas.

Красивата дреха, част от последната пролетната колекция на бранда, бе съчетана с черна чанта и светли сандали на ток от Manolo Blahnik.

Сексапилната Амбър Хърд изглеждаше приказно в ефектна черна рокля с детайл в горната част, която е от пролетната колекция за 2013 на Gucci.

Красавицата бе заложила на обувки на ток, отново дело на Gucci, шикозна прическа и светлочервено червило.

Кери Уошингтън блесна със сладурска визия, състояща се от сатенена рокля с бродерии част от пролетната колекция на Gucci, златисти обувки с каишка около глезена от Gucci и малка чантичка отново от Gucci.

Великолепната Джейн Фонда бе облечена със стилен тъмен костюм от последната есенна колекция на Gucci, който бе комбинирала със сребриста чантичка и черни обувки със сребрист акцент.

Вечно усмихнатата и жизнерадостна Камерън Диас бе подбрала за случая къса рокля в жълто част от пролетната линия за 2013 на Gucci, която бе допълнила със сандали и чантичка от Gucci, небрежна опашка и грим, включващ устни, окъпани в червено червило.

Мексиканската красавица Салма Хайек обра всички овации, появявайки се с дълга до земята рокля с кристални детайли част от пролетната колекция за 2013-та на Gucci.

Звездата бе съчетала впечатляващата рокля, нежно подчертаваща женствените й извивки, със сандали на ток и черна чантичка от Gucci.

Опушен грим, бледорозово червило и шикозен кок завършваха тоалета на Салма.