Автор
Woman.bg

Линдзи Лоън откраднала дрехи от снимачна площадка

От БГНЕС разкриват, че актрисата Линдзи Лоън е откраднала дрехи за 15 000 долара от снимачната площадка на "Страшен филм" 5.

Американският таблоид "Нешънъл Инкуайър" съобщи, позовавайки се на запознат източник, че 26-годишната актриса взела няколко "хубави блузи и поли", както и други неща от снимачната площадка на лентата миналия месец.

"Линдзи вероятно е помислила, че има право да ги вземе като безплатен сапун в хотел. Всички останали актьори знаеха за това, но продуцентите го приеха като част от цената, която трябваше да платят за това че работят с Линдзи", допълни източникът.

Лоън играе самата себе си в новия хорър филм, който ще се появи в кината догодина. Новината, че се е присъединила към актьорския състав заедно с Чарли Шийн беше потвърдена през август.

Според "Нешънъл Инкуайър" актрисата била недоволна от ролята си и се появила на снимачната площадка в Джорджия едва след като била заплашена със съд.

Миналата година Лоън беше осъдена за кражба на огърлица, след като беше уловена от камера за наблюдение да носи бижуто за 2500 долара малко преди то да изчезне от магазин в Лос Анджелис.