Автор
Woman.bg

Малка, но изключително важна – Сватбената чантичка

Никога не подценявайте важното значение на аксесоарите за важен повод като сватбения ден! Почерпете вдъхновение за вашата изящна и модерна визия, с която да зашеметите всички близки и приятели.

Повечето дами избират сватбени рокли, които са с изчистен силует. Романтичните дълги рокли, падащи до земята остават популярни. Булките днес избират рокли с падащи, меки тъкани, сатен и нежни флорални детайли. Това позволява аксесоарите да са по-смели, екстравагантни и ярки.

Брошките са актуален акцент върху дрехата, чантата или някой декоративни елементи на косата и букета. Инкрустациите от кристали, кубични циркони и перли, както и бродирани с дантела дамски чанти са особено актуални.

Създаването на неотразима визия не винаги е толкова трудна задача, но модна марка ANGEE W. определено доказва, че това в възможно и то по най-прекрасния и женствен начин.

Разгледайте всички прекрасни модели дамски чанти ето ТУК!!!

И все пак вие трябва да решите дали въобще ви е нужна булчинска чантичка или не.

Ако ще избирате чанта, задължително трябва да съобразите цвета и модела й. Класическият модел се прави от плат и се украсява с камъни, мъниста и пайети.