Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън първа по естествена красота

Красотата на Кейт Мидълтън изпрати херцогинята на Кеймбридж на върха на още една класация.

Съпругата на принц Уилям оглави класация за природна красота, побеждавайки някои от най-красивите знаменитости на Острова.

30-годишната Кейт, чиято красота плени страната, както и принц Уилям, остави след себе си красавици като Холи Уилоуби и Черил Коул. Тя победи и по-малката си сестра Пипа, която заема десетото място, предаде БГНЕС.

Половинката на принц Уилям спечели 16% от гласовете на участниците в анкетата на компанията St Ives сред около 1000 британски мъже и жени. На второ място с 10% остана красивата телевизионна водеща Холи Уилоуби, а на трето е актрисата Кийра Найтли с 9%.



"Знаменитости без грим е почти чужда концепция в света на звездите. Но в последно време забелязахме, че куп звезди като Лейди Гага и Риана се осмелиха да се покажат в естествения си вид. Надяваме се жените във Великобритания да последват примера им", заяви мениджърката на козметичната марка St. Ives Леа Дохърти.

В първата десетка на класацията попадат още манекенката Кели Брук с 8%, атлетката Джесика Енис със 7%, актрисата Ема Уотсън с 6%, певицата Милене Клас с 5%, актрисата Кейт Уинслет с 4%, певицата Черил Коул с 3% и Пипа Мидълтън с 2%.

Няма нищо по-хубаво от естествената красота.