Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кейт Мидълтън или принцеса Зейна?

Днешната модна битка е по-различна и интригуваща от всички досегашни, защото в нея една срещу друга се изправят две кралски особи – херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принцесата на Йордания Зейна.

Април месец тази година на премиерата на документалния филм на Дисни "African Cats" Кейт Мидълтън се появи с ефектна рокля от последната пред-есенна колекция на Matthew Williamson.

Половинката на принц Уилям бе съчетала дизайнерската дреха с черни обувки на LK Bennett и чанта в същия цвят.

Лъскавата коса на херцогинята бе стилизирана във вълниста прическа, а гримът и бе нежен и подчертаващ естествената й красота.

Оказа се, че въпросната рокля с талия тип "лале" и акценти от тюркоази и позлатен метал е обличана и от друга член на световната аристокрация.

На състоялата се преди броени дни сватба на люксембургския престолонаследник Гийом и белгийската графиня Стефани дьо Ланоа присъстваха множество политици и короновани особи, сред които несъмнено се открои красивата съпруга на йорданския принц Рашид – Зейна.

Магнетичната дама демонстрира стилна визия и добър вкус, появявайки се с червения вариант на великолепната рокля украсила тялото на Кейт Мидълтън.

Елегантна прическа, нежен грим, тъмни обувки на ниско токче и червена чанта от Bottega Veneta допълваха тоалета на принцесата.