Модерната тенденция да се работи от вкъщи набира сила, а с това се разраства творческата енергия за оформяне на функционално пространство, в което да се вмести работната стая.

Ако не разполагате с достатъчно пространство у дома, за да оформите зона за работа, можете да се възползвате от компактната визия на тази малка екстериорна стая.

Стаята е с модерно излъчване и компактна функционалност, много подходяща за хора, които искат да работят от вкъщи и обичат уютното усещане да разполагаш с малка стая, която е оборудвана с основни вещи.

Конструкцията се изгражда много бързо, тъй като се състои от модулни части. Ако искате да оформите работна ниша в по-голямо помещение, за да си осигурите повече уединение, можете да поставите кутийката вътре в стаята. Тя може да се изгражда в малки градини, в зони, които са в близост до къщата или са отдалечени от нея, пише designart.bg.

Вътре в стаята за работа е оформено кътче с вградена повърхност, която е много удобна за поставяне на компютър и за писане. Вградени лампи осигуряват светлина в късните часове на денонощието, но можете да включите външна лампа.

Заоблените странични части на конструкцията включват подвижна врата, която се отваря с плъзгане и е непрозрачна. Двете стени до вратата са от стъкло и пропускат натурална светлина вътре в малката стая. Ако не искате да ви наблюдават, докато работите или релаксирате, можете да поставите завеси или щори от вътрешната част на кутийката. Тя съдържа не само маса по дължина на стената, а също стилни ниши за съхранение на вещите, които са скрити във вградената повърхност на панел.



Разпределението на зоните за съхранение може да варира според модела на стаята. Вътрешните части на кутийката изглеждат компактни и тесни отвън, но отвътре те са напълно достатъчни като големина, за да могат да седнат двама човека. Прозрачните части на кутийката могат да са обърнати към сградата или да се постави конструкцията така, че те да са към вътрешна част на екстериора, за да не могат да ви наблюдават.

Сградата може да се ползва на затворена или на отворена врата, през деня или нощта, тъй като е оборудвана с лампи и е достатъчно малка, за да се проветрява през вратата, която може да има различна визия.