Вече ви разказахме какви са били в училище Анджелина Джоли, Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм.

Днес ще ви запознаем с живота в гимназията на още три световноизвестни личности.

Нека започнем с половинката на Анжи:

Брад Пит



Актьорът учил в Спрингфийлд в училище „Кикапу“. За разлика от бъдещата си съпруга Анджелина Джоли тогавашният Уилям Брадли бил популярна личност сред връстниците си и дори любимец на учителите. Хубавецът членувал и в отборите по голф, плуване и тенис на корт на училището.

Още там му лепнали прякора „Питлър“, а той си спечелил титлата на разбивач на женски сърца. Впрочем в годината на завършването си на „Кикапу“ (1982 г.) Пит бил удостоен и с премия в номинацията „Най-стилен ученик“.

Мадона



Певицата е сменила няколко средни учебни заведения, посещавала е училищата „Сейнт Фредерик“ и „Сейнт Ендрю“. Възпитателят й от детската градина написал бележка до първия й учител, която гласяла: „На 12 януари 1963 г. е умряла майка й. Момичето има нужда от много любов и внимание“. Самата поп-кралица обаче твърди, че никога не е била всеобща любимка и че са я смятали за откачена.

Малката Мадона все пак успяла да привлече вниманието на учителите, изкарвайки отличен успех (баща й й давал по 50 цента на отлична оценка) и при това планирала да стане монахиня. „Бях любимката на татко. Знаех как да го въртя на пръста си... Имах силен състезателен дух и братята и сестрите ми ме мразеха заради това. Получавах най-много пари за оценки от всички“, споделя Мадона. А в интервю за списание Time певицата заявява, че „е ужасявала всички с дрънкането си“. „Постоянно ме молеха да млъкна. Вкъщи и в училище... Залепваха ми устата с тиксо, миеха я със сапун, опитвайки се да ме отучат да говоря. Но не стана!“.

Дженифър Лопес



Актрисата завършила католическо девическо училище в Бронкс (квартал на Ню Йорк). Още на 14 години започнала да взима уроци по пеене и с удоволствие участвала във всички училищни постановки. Но това изобщо не означава, че детските й години са били безоблачни.

„Цели 12 години учих в католическо училище. Всяка вечер се молих на Бог да ми помогне да се измъкна от неугледния си квартал, от тази дупка... Тогава религията стана единствено убежище за мен“, споделя Дженифър в интервю за списание People.