Всяка от нас е изпадала в кофти ситуация - скъсан цип, твърде дълбоко деколте, токче без капачка, познати сценарии, нали?

Звездите също не са застраховани от подобни смущаващи ситуации, затова в поредица от няколко материала ще ви покажем как непослушните дрехи на звездите отказват да им се покоряват.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес зарадва мъжката половина на човечеството през 2011 г. по време на участието си в немското тв шоу Wetten Dass. Деколтето на световноизвестната певица я предаде и показа прелестите й пред всички. Тогава Джей Ло взе случилото се на майтап и сподели "Не е нужно момичетата винаги да носят сутиен!".

Селена Гомес

2011 донесе проблем и на младата изпълнителка Селена Гомес. По време на нейно изпълнение на благотворителното събитие Concert For Hope, Селена показа повече на зрителите, отколкото беше планирала. По време на бурните танци на изпълнителката множество фотографи имаха възможността да щракнат бельото й.

София Вергара

През септември тази година София Вергара успя да покаже задните си части на една от най-гледаните церемонии в света. Ултраскъпата й рокля, дело на Zuhair Murad, не й остана докрай вярна. Звездата, известна с чувството си за хумор, отмени папараците и сама публикува смущаващата снимка в своя Twitter профил.

Кейт Мидълтън

Дори херцогиня на Кеймбридж не е застрахована от проблеми с гардероба си. Вятърът изигра лоша шега на знатната особа по време на нейно официално посещение в Канада. Потокът на въздуха показа на всички, дупето на Кейт. Херцогинята прие случилото се с усмивка и грижливо оправи роклята си, дело на Jenny Packham.