Полите тип молив подчертават красивите извивки на тялото и оптически издължават силуета. Тези поли отразяват самоувереност и женственост, скрити във всяка дама, предлагайки й елегантен вариант за визията през деня, в офиса или на романтична вечеря.

С настъпването на новия сезон черното и сивото се завръщат в палитрата, с която разполага гардеробът, за да внесат драматичност и класа в стила на есента.

Съчетанието изчистена блуза, семпла пола, токчета и деликатни аксесоари са перфектния избор за официално или работно облекло.

Избирайте смело и измежду по-атрактивни десени на пола като флорални мотиви, геометрични щампи или просто по-характерни цветове.



Ежедневният стил позволява съчетаване на по-небрежен пуловер с пола тип молив с висока талия.

Дънковите поли тип молив можете да откриете в тъмен нюанс, избелели или с добавени закачливи щампи. Всяка хубава неофициална блуза би стояла добре с такава пола, но не забравяйте да подсилите ефекта на тоалета с игриви бижута.

За вечерното парти създайте своя шеметен, бляскав вид обличайки боди, високи токчета и блестящи аксесоари.

Ако сте любителки на ретро стила, съчетайте пола тип молив с блуза с високо деколте, която подпъхнете в полата. Омагьосайте околните добавяйки островърхи токчета, стилен колан и деликатно перлено бижу.