С харизматичното си излъчване и перфектната си визия Салма Хайек отново успя да впечатли както модните критици и ценители, така и колегите си от света на шоубизнеса.

Този месец в Ню Йорк се състоя премиерата на последния филм с участието на магнетичната актриса - "Here Comes the Boom".

Комедийната лента разказва за гимназиален учител, който е принуден да участва в състезание за бойни изкуства, за да спаси училищната музикална програма.

Освен името на Салма Хайек в актьорския състав на филма се открояват и тези на Кевин Джеймс, Адам Сандлър, Хенли Уинклер, Джо Роган, Шели Десай.

На бляскавото събитие, представящо филма, Салма изглеждаше ослепително и смело демонстрираше доброто си настроение и неустоимия си чар.

Тъмнокосата звезда бе облечена в рокля от пролетната колекция за 2013 на Stella McCartney.

Нежното, черно творение се открояваше с интересна кройка и дизайн – бюстие в горната част и разкрояваща се, плисирана долна част в края, на която се намираха ефектни бродерии.

Красавицата бе умело комбинирала дрехата с обувки от Brian Atwood модел "Yvesse" с кристали по токчето и червена чантичка от Bottega Veneta, която лично според нас бе идеалният аксесоар в случая, придаващ на цялостната й визия много закачливо излъчване.

Нежни бижута, вълниста прическа, подчертани очи и аленочервени устни допълваха стилния тоалет на дамата.