Автор
Woman.bg

Шерил Коул: Ашли никога не се извини за изневерите

Британската певица Шерил Коул, която се разведе с футболиста Ашли Коул през 2010 г., след като научи за безбройните му забежки, разкри, че той никога не ѝ се е извинил за изневерите.

Коул била съкрушена, когато научила, че съпругът ѝ ѝ е изневерявал и то неведнъж. Въпреки грозното си поведение обаче футболистът никога не поднесъл извинение на партньорката си.

"Той никога не се извини. За него това щеше да означава, че е сгрешил и, че оправдава желанието ми да сложа край на брака ни", заяви Шерил в телевизионно интервю.

Тя разкрива всичко за връзката им и "тъгата, болката и гнева" след това, включително и за страховете, че може да ѝ е лепнал венерическа болест, в книгата си "Шерил: Моята история", съобщи сп. Cosmopolitan, цитирано от inews.bg



Певицата заяви, че вече е предупредила бившия си съпруг да гледа да е извън Великобритания, когато автобиографията ѝ излезе на пазара.

На въпрос дали бранителят на Челси е поискал да промени нещо в книгата, тя заяви: "Честно казано, и да беше поискал, нямаше да има ефект. Просто помислих, че ще е мило от моя страна да му дам знак, че книгата излиза, за да изчезне от острова две седмици преди това."

Шерил изглежда е успяла да продължи напред, тъй като в момента има сериозна връзка с танцьора Тре Холоуей.