Скандалите около Линдзи Лоън не спират. Този път актрисата се сби с майка си. Скандалът бил толкова голям, че баща й извикал полиция в дома им.

Според информациите майката на Линдзи била под влиянието на кокаин. Поне това казала Линдзи на баща си, когато му се обадила по телефона и го помолила да прати полиция в дома им.

Някои медии твърдят, че семейната кавга започнала след като Линдзи си поискала обратно 40 000 долара, които била дала на заем на майка си, за да покрие неплатени сметки.

Тогава Дина побесняла и започнала да ругае дъщеря си, заключила врата на дома си и не пускала никой да влезе или излезе без нейно разрешение.

Линдзи се обадила на баща си, благодарение на който на място се отзовал екип на 911, според който Дина била видимо пила, според нейни думи "четири чаши бяло вино". Все още не е установено дали същата вечер е взимала и наркотици.

Инцидентът се разминал леко и Линдзи останала в къщата на майка си с уверението, че ще се опита да я успокои. Папараци, дебнещи звездното семейство цяла нощ заснели студената прегръдка на Линдзи с Дина на сбогуване на другия ден.

Родителите на актрисата отдавна са разведени и доскоро Лоън винеше баща си за всички драми в семейството им. Сега обаче и майката се оказа не толкова идеална като родител.

В предаването на известния психолог и журналист Д-р Фил майката на Линдзи Лоън събуди подозрения относно психическото си здраве, но както собствената й дъщеря разкри, Дина Лоън има проблем с наркотиците.