За разлика от предишни свои колекции, пролетно-лятната за 2013-а на Том Форд, успя да си прокрадне път из интернет пространството по-рано и ексклузивно от друг път… И разбира се, имаме удоволствието да ви я представим.

Тайната е разкрита и сътворените от него модели могат да бъдат видяни и коментирани от нас, от вас, от всички любители на модата.

В новата колекция на Том Форд има от всичко по много. Елегантни и стилни рокли, вдъхновени от 60-те, трябва да очакват дамите за следващата година. Истинска наслада за око и тяло.

Том Форд се радва на огромна слава сред дизайнерското съсловие. Слава, за която е работил усърдно, отбелязвайки, че той е „само” на 51 години.

Прическите и гримът също са повлияни от 60-те години на миналия век: обем, нежни кичури и плътна черна очна линия. Определено ни допада! Има нещо много романтично във визиите на моделите.

Мрежата е основният мотив, който се появява в доста от дрехите. А ботушите над коляното са идеален завършек към тоалетите. И този път виждаме така характерните за него златисти елементи при аксесоарите.

Цялата пролетно-лятна колекция за 2013-а може да видите ето ТУК!!!

ВИДЕО: