Пинк представи новото си видео към втория сигъл реализиран от най-новия й албум 'The Truth About Love'.

Клипът към емоционалната балада 'Try' се отличава с цветна хореография, за която са виновни Golden Boyz, работили с Madonna и Britney Spears.

Акробатичните умения, които певицата демонстрира, ни накараха набързо да си припомним какво щура спортна мацка е всъщност Алиша Бет Мур (истинското име на Пинк).

През последните месеци 33-годишната майка усилено се бореше с излишните килограми след бременността, наградата за което е тази супер визия.

Освен акробатика и любов на ръба, Пинк не се пази от нищо, свързано със сценичното изкуство и наскоро призна, че предпочита да пее с надолу главата.

„Установих, че се чувствам много добре, когато съм с главата надолу. Дори помня по-добре текстовете на песните си“, пошегува се 33-годишната поп звезда.

Певицата, която не е имала турне от 2009 година, когато представи последния си албум „Funhouse“, сподели, че много обича да демонстрира акробатични номера на сцената: „Много ми липсва скачането с бънджи по време на концерт, както и висенето от трапец! Нямам търпение отново да тръгна на турне, за да покажа на публиката всичко, което мога!“