Автор
Woman.bg

Брад Пит влиза в кожата на различни образи

Брад Пит сложи расти и разбридан пуловер и си зализа косата за фотосесията за списание Interview.

Сред образите, в които 48-годишният актьор се превъплъщава за октомврийско-ноемврийския брой на списанието, са тези на легендарния музикант Боб Марли и филмовата икона Джеймс Дийн.

Всички фотоси може да видите ето ТУК!!!!

В интервю за режисьора Гай Ричи, Пит за пореден път през последните месеци заявява намерението си да се оттегли зад камера и да подбира много внимателно ролите си във филми.

"Трябва да е достатъчно стойностна история, за да оставя семейството си. Те са всичко. Семейството е на първо място... Освен това не искам да ги притеснявам", обяснява актьорът.



В последно време ролите му действително са по-зрели – получилата номинация за "Оскар" игра в "Cashball”, приветстваният от критиката завой в "Дървото на живота" и предстоящата поява в политическия трилър "Killing Them Softly”.



Филмът на Андрю Доминик, който предстои да излезе по кината в края на ноември, е обвиняван в политически пристрастия и уклон към демократическата партия.

Брад Пит, за когото се знае, че е поддръжник на Обама, коментира обвиненията лаконично: "Живеем в грозно време в Америка, в голямо разделение. Това разделение обаче не е защото всички се опитват да разберат какво е най-доброто за народа, а е защото едната страна се опитва да надвие другата."