Вероятно съвсем скоро притежателите на iPhone ще могат да свалят от Интернет приложение, способно да пренесе виртуалния секс в реалния свят.

Все пак, за да се потопите напълно в света на удоволствията няма да бъде достатъчно само едно приложение. Ще бъде необходимо да се сдобиете и със специални инновативни приспособления, които са съвместими с програмката и са създадени специално за нея. Устройствата за секс от разстояние всъщност са комплект от две интимни играчки - мъжка и женска, които се управляват чрез Wi-Fi и Bluetooth и се наричат "LovePalz".

Играчките си имат и имена, взети от древногръцката митология - "Зевс" е мъжкият вариант, а "Хера" - женският.

На външен вид не се разлчават по никакъв начин, освен по цвета на пръстена на капачета - розов или син. Той определя пола на устройството. При отваряне обаче веднага става ясно, че "момчето" е дългият заоблен цилиндричен вибратор, а "момичето" - вибраторът с продълговат кух цилиндър.

Създателите на устройството твърдят, че при наличието на wi-fi, Bluetooth и телефон двама партньори ще могат да изпитат истинска наслада, независимо от това колко далече са един от друг.

Приложението всъщност представлява програмка с възможност за видеоразговор, която активизира секс играчките и ги свързва. След като "Зевс" и "Хера" са свързани приложението предава информация за скоростта, интензитета и ритъма на движенията на партньора, за да бъде преживяването възможно най-реалистично.

Устройствата от комплекта LovePalz са водоустойчиви и работят с акумулаторни батерии. Стойността на две секс играчки е 95 долара.