Автор
Woman.bg

Лимитирана колекция кецове от Алиша Кийс и Reebok

Най-новата и впечатляваща колаборация за този сезон е тази между Алиша Кийс и спортния гигант Reebok.

Лимитираната колекция, която ще зарадва всички колекционери и почитатели на музиката на Алиша, включва няколко модела маратонки и кецове.

„Аз съм фен на Reebok още откогато сложих на краката си първия си чифт от серията 5411. Колаборацията с Reebok и целият процес по създванаето на тази колекция беше страхотно преживяване, защото имах възможността да проявя креативността си по съвършено нов начин.

Reebok е един от онези брандове, които са издържали на теста на времето”, казва за начинанието си съпругата на Суиз Бийтс.

„Започнах работа с дизайнерите връщайки се назад в архивите и заложих на любимите ми класически силуети - Freestyle Hi и Classic Nylon и направо се влюбих в Double Bubble! Много се забавлявах избирайки цветовете и материите.

Моят стил е еклектичен и исках да вложа мой почерк в кецовете. За мен вдъхновението идва отвсякъде, от улиците на Ню Йорк, от музиката, която слушам, модата, приятелите ми, светът около мен. Всичко опира до това да създадеш нещо, което е не само подходящо за носене, но е готино и те кара да се чувстваш уверен! Аз определено заложих на улицата, стилът и сцената – трите наистина важни неща за мен!”