Автор
Woman.bg

Хайди Клум купува дрехи на новия си приятел

Германската топ манекенка Хайди Клум решила напълно да преобрази новия си приятел бодигард.

Красавицата иска Мартин Кристен винаги да изглежда възможно най-добре, поради което неотдавна му купила дрехи за 10 000 долара от бутик в Бевърли Хилс.



"Тя щеше да изкупи цялата секция с мъжко облекло в магазина, но той се възпротиви", съобщи запознат източник пред американския таблоид "The National Enquirer".



"В действителност Хайди му купи само няколко нови костюма, няколко ризи и два чифта обувки, но сметката излезе над 10 000 долара, защото тя взема само най-доброто. Той почти щеше да получи удар. Има голяма гордост и не си пада много по модата, така че Хайди трябваше много да го убеждава изобщо да я придружи по магазините. Той наистина не иска Хайди да харчи пари за него. Но тя в крайна сметка го завлече в бутика Барнис и просто посочи с пръст всичко, което иска от него да носи", допълни източникът.



"Имиджът й е всичко за нея, така че е много важно да има моден приятел и сега, когато Мартин е с нея, той трябва да уважава това. Хайди е луда по него. Той много й помогна да преодолее трудния период в живота си и тя много се забавлява като го глези", разкри източникът.