Автор
Woman.bg

Кожа от глава до пети - визията на Джесика Бийл

Няколко седмици преди Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк да си кажат Да!, чаровната актриса препуска из офисите на големи модни марки като Alaia, Jean Paul Gaultier и Fendi, с които преговаря относно заснемането на модно шоу, в което е главна героиня.

На този кожен аутфит Джесика заложила по време на работен ден в Париж и в мига щом го видяхме, знаехме, че в него има нещо специално.

Със сигурност не можем да го обсипем с възторжени похвали, тъй като ни идва малко в повече кожата, капсите, пайетите и ботите, но и не бихме го подминали с безразличие.

Като за начало нека споменем, че всичките дрехи, които виждаме върху Бийл за от пролетната колекция на Isabel Marant за 2013-та година.

Това е и тяхната официална премиера извън модния подиум, месеци преди всеки друг да може да се сдобие с модел от луксозната колекция.

Както вече писахме, ботите до глезена ще са истински хит през тази есен и макар чифтът, който Джесика е обула, не е от най-елегантните, той все пак е в крак с тенденциите.

Съчетанието червено-бяло-черно винаги е крило своите подводни камъни, но в случая можем да приемем проявлението му като сравнително успешно.