Лейди Гага повърна на сцената по време на концерт. Миналата седмица това се случи и на Джъстин Бийбър, който се извини на публиката си и помоли за позволението й да продължи с шоуто си.

Изпълнителката „зарадвала" феновете си в Барселона, докато изпълнявала парчето Edge of Glory. На кадрите от телефон се вижда ясно как Гага повръща в рамките на няколко секунди три пъти, а пред нея един от танцьорите се опитва да замаже положението.

След като изхвърля по-голямата част от стомашното си съдържание, кралицата на провокацията продължава концерта си все едно нищо не се е случило.

Това не е първият път, в който Гага повръща на свой концерт. По време на шоуто си в Букурещ тя внезапно напусна сцената, а след няколко минути се появи и сама обясни инцидента на феновете си - "Отидох бекстейдж и повърнах, и не исках да виждате това... Случва ми се понякога."

Медиите побързаха да предположат, че певицата е бременна, посочвайки като преки доказателства качването на килограми и гаденето, което я мъчи от известно време насам.