Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кейти Пери или Ашли Симпсън?

Често срещан "гаф" в света на развлекателния бизнес е две или повече звезди да се появят с една и съща дизайнерска дреха. Такъв е и случаят с Кейти Пери и Ашли Симпсън, които бяха забелязани да носят еднакви вечерни рокли.

Оставаме на вас да прецените коя от двете дами изглежда по-добре!

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по долу или чрез коментар!!

Aприл месец в Холивуд се състояха музикалните награди ASCAP, които събраха на едно място най-известните имена от съвременния шоубизнеса.

Сред гостите на лъскавото събитие бе и поп певицата Кейти Пери, която не само грабна две статуетки за песните си E.T. и Teenager Dream, но и успя да привлече погледите на присъстващите с ефектния си тоалет.

Екстравагантната дама се появи с дълга до земята рокля, открояваща се с множество нежни бродерии.

Въпросната впечатляваща рокля, част от пролетната колекция за 2012 на Temperley London, фино подчертаваше стройната фигура на чаровната знаменитост.

Меки къдрици, нежен аксесоар за коса, перлена гривна на ръката и червило в червен нюанс завършваха визията на лъчезарната знаменитост.

Края на септември със същата бляскава дреха бе забелязана и русокосата сладурана Ашли Симпсън. Харизматичната дама се появи с роклята на церемонията по раздаването на наградите на HBO.

Ашли бе комбинирала изящното дизайнерско творение с масивен пръстен, висящи обеци и чанта от Judith Leiber.

Прибрана в стилен кок коса, подчертани в черно очи и окъпани в светлорозов цвят устни допълваха визията на красавицата.