Автор
Woman.bg

Том Круз се е дистанцирал от Сциентологията

Холивудският актьор Том Круз осъществи още една уж “невъзможна мисия” - дистанцирал се е от Сциентологията, разказва американското списание “Star”.

Според изданието актьорът, който неотдавна се разведе със съпругата си Кейти Холмс, се е отдалечил от противоречивата институция, на която се беше превърнал в лице.

“Том не е признал открито, че напуска Сциентологията завинаги”, съобщи близък до актьора източник.

"Но той се дистанцира от хората в църквата и се събра с добри приятели, които не са част от тази религия", допълни източникът. 50-годишният Круз започнал да осъзнава вредите, които пристрастието му към противоречивата църква са оказали на връзките му с бившите му жени Кейти Холмс и Никол Кидман и с бившата му приятелка Пенелопе Крус, предаде БГНЕС.



Том се среща с приятели, които гледат на нещата от друга перспектива, и те го съветват да преодолее Кейти и всичко, през което е преминал със Сциентологията”, разкри запознатият източник.



"Той най-сетне разбра, че защитаването на Сциентологията не му е послужило толкова добре, колкото се е надявал. Том премина през три развода и имиджът му пред обществото никога не е бил по-лош", допълни източникът.