Автор
Woman.bg

На всеки 2 минути се продават обувки като на Кейт

Ако искате да продадете свой продукт без особени усилия и рекламни трикове, по косвен начин се възползвайте от услугите на дама от висшето общество като Кейт Мидълтън.

Това вероятно ще ви посъветват собствениците на гигантската верига магазини Marks and Spencer, които много добре знаят къде се намира ахилесовата пета на дамите не само в Англия, а и по света.

След като херцогинята на Кембридж беше забелязана с бежови и много елегантни обувки на средно висок ток, при това не веднъж или два пъти, бързооборотните марки решиха да пуснат такъв дизайн обувки и в своите колекции.



Преди седмица Marks and Spencer реализираха своята лимитирана серия бежови обувки, която предизвика истинска истерия на Острова.

Според статистиката, чифт обувки ала Кейт Мидйлтън се продава на всеки 2 минути.



Заради непретенциозната си, но супер шикозна и елегантна визия, обувките са сред едни от най-добре продаваните дизайни на всички времена.

Още по-голям успех жъне веригата Marks and Spencer, заради пуснатите в продажба допълнителни четири цвята на обувката, както и множество „кралски” модели дрехи, подходящи за всякакви дамски фигури.