Автор
Woman.bg

Стилът на четири модни столици залива студения сезон

Дайхман пренесе новите тенденции в модата при обувките за новия сезон в характерния стил и ситуации на четири модни столици. С пътешествие до Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано видяхме как актуалното за сезон есен-зима 2012/2013 се въплъщава в специфичния стил на дамите, живеещи в тези космополитни градове.

Стилът на Ню Йорк се свързва с динамика и дързост в комбинациите

Силата, категоричността, дързостта, забързаността и свободата на комбинации можем да видим в тренда Color blocking - много силен тренд, който по всяка вероятност ще продължи и догодина.

Смелото комбиниране на ярки цветове дава свобода и в същото време лекота и безкрайни комбинации за дрехите в едно забързано ежедневие. Пълна свобода във формата - без значение дали са боти или ботуш, обувки на платформа от велур или лак, ключово и водещо е силния цвят в комбинация с други такива.



Лондон вдъхновява и изумява с изключително нестандартната и смела еклектика и уникален стил създаден от почти безразборното смесване на елементи от различни стилове

Модата из лондонските улици носи усещане за свобода, комфорт, еклектика, експеримент, а спортните боти са много характерен елемент от стила на типичната лондончанка.

Предложенията на Дайхман при спортните боти са всичко, но не и скучни – от земни тонове, до животински принт или неочаквани ярки блок комбинации.

Малко винтидж, малко пънк, малко милитъри, животинска шарка и груби спортни обувки…. този стил освобождава, разбива клишета, дава комфорт с безкрайна свобода на комбиниране от момента, в който се приеме, че една спортна обувка може да съжителства до елегантна рокля.

За променливото време чифт груби и удобни обувки са удачен избор за младите хора, които не се страхуват да експериментират с визията си.

Синоним на думата 'стил' е ... Париж

Новите тенденции на Дайхман в парти моделите, токовете и платформите могат да се комбинират с класически цветове и кройки и да променят една дама в стилна френска госпожица. Вечната комбинация между черно и бяло, малко дантела и малко перли с намигване към Коко Шанел. Дамата в Париж е винаги много лейди, кокетна, женствена отвъд модните тенденции, непреходна, класическа и шик.

С минимум акценти вие може да изглеждате строга, романтична или безкомпромисно силна жена. В предложенията на Дайхман виждаме подходящи парти модели, токове и платформи.

Особено модерен е миксът на черна кожа с дантела или капси, които виждаме като свеж акцент при елегантните модели.
В Париж не е задължително да разделяме облеклото си на дневно и вечерно. Елегантните обувки стоят много добре заради стилистиката на този град и в ежедневието.

Почти всяка жена е влюбена в един град, градът на обувките – Милано

Стилът на Милано е комбинация между уют и лукс. За да сте в крак с модата Дайхман акцентира на земните тонове и формите като боти, токове и платформи, заедно с комфорта на модела и типично италианската малка доза животински принт за разкош.

Ще можете да сте неотразима по време на шопинг или когато се снимате за спомен на Пиаца дел Дуомо…

За този сезон особено актуални в разцветките са бордо или принт на питон и леопард.



Новите тенденции на Deichmann

Обувки с висок ток и платформи: Обувките с високи токчета категорично вече не напускат дома
без платформи. В миналото някога пренебрегвани, токчетата-платформи си извоюваха и поради удължаващият краката ефект постоянно място в сърцата на любителите на модата.



Colour Blocking: Последен писък на лятото, който се наложи светкавично в новия сезон: Не по-малко вълнуващи са комбинациите на цветовете, които и през есента ще бъдат отново истински празник за окото.

Спортна есен:
До модните върхове можем да стигнем с актуални тип планинарски модели и боти с връзки. Подметките с по-груба структура, пригодена за дейности на открито, придават характер, без да се отказваме от необходимия шик.

Ярки цветове: След това лято окото ни свикна с ярките цветове... и не би искало да се лиши от тях и през есента. Така че искрящо червеното, розовото, синьото & Co са все още актуални.

Кафяви тонове: Неотлъчни спътници на есента са естествено разнообразните кафяви тонове,
които от топлите нюанси на коняченото до силно шоколадовото покриват цялата гама и допринасят за изискана женственост.



Боти: Те почти отнеха първенството на ботушите с висок шафт…Новите попълнения от боти и
закачливи ботушки до глезена със сигурност ще бъдат моден акцент.



Парти стил: Черното ще се наложи най-късно тогава, когато отново стане време за празнични
поводи и шикозни партита. Семпли, но елегантни и секси, за да сме перфектни и в центъра
на вниманието.