Новата фотосесия на Николета Лозанова пак разбуни духовете и този път с основание.

Плеймейтката реши да позира пред камерите „по италиански“. Но вместо да покаже пред всички неподражаемия чар и стил, който притежава, тя изкопира италианските дизайнери Dolce & Gabbana.




Въпреки че търпи какви ли не подигравки по свой адрес, Николета досега винаги е била модел за подражание, без тя самата да подражава на някого. Този път обаче, сексапилната брюнетка се изложи и то жестоко. Дори феновете й я обвиниха, че е сгафила като е изкопирала Dolce & Gabbana.

Новата фотосесия на Николета, имитира едно към едно тази на италианските дизайнери, за които в същия стил позира известният модел Бианка Балти.



Вероятно красавицата е решила, че копирането на италианците е признак за стил. Но даже и на почитателите й това не се хареса, пишат от megalife.bg.

Визията на Николета - жена на средна възраст също предизвика доста коментари. „Приличаш на героиня от някой сапунен сериал“, майтапят се форумци по повод фотосите.

Футболната съпруга реши да се издокара като италианска селска жена от средата на миналия век. Но и фенове и форумци единодушно обявиха, че подобен стил въобще не й подхожда.