Пролетната колекция за 2013 на ексцентричното дуо The Blonds представя модели за ценители на крещящото дизайнерско творчество.

Ники Минаж и Кейти Пери са едни от малкото популярни дами в шоубизнеса, които почти винаги поверяват сценичната си визия на лейбъла, който от своя страна прави реверанс към певиците със специално създадени за тях тоалети.

The Blonds по интересен начин определят стила в колекцията си – „Представете си Мадона и Естер Уилямс, събрани заедно в къщата на Барби в Малибу.”

Дизайнерите подписват творенията със запазения си секси почерк в създаването на авангардни костюми.

Руси перуки, латекс и блестящи скъпоценни камъни, влизат в елегантно съчетание с красиви цветове и мотиви като цветя и червила.

Един от представените корсети по време на ревюто е своеобразна ода за обувките на Christian Louboutin – „Pensee”. Цветята, вдъхновили дизайнера на обувки, се появиха и върху мъжки модел бански.

Филип Блонд, „нежната” половинка в дуото, демонстрира фин силует, облечен в черен топ, украсен с бляскави челюсти, а накрая на шоуто се появи заедно с половинката си облечен в туника, на която бе отпечатана кукла Барби. Или ако трябва да сме съвсем конкретни, кукла Барби, създадена по негови образ и подобие.

Специални гости на ревюто бяха лица като Парис Хилтън и Адам Ламберт.