Вече е факт - барбадоската красавица Риана може да се похвали с нова любов.

От няколко седмици насам лошото момиче на развлекателния шоубизнес е безвъзвратно влюбено в новата ефектна чанта на Gucci.

Въпросното изящно творение носи името "Boston bag" и впечатлява със специфичния за бранда принт, върху който има две щампи на буквата "G".

За първи път тъмнокосата певица бе забелязана да носи дизайнерския аксесоар миналия месец. Тя го бе избрала като допълнение към визията й, включваща яке от Étoile Isabel Marant, къси дънкови панталонки и червени токчета от Manolo Blahnik.

Харизматичната знаменитост бе забелязана с почти същия ансамбъл още веднъж, тогава сетът й от дрехи включваше същата чанта и обемна връхна дреха, но този път те бяха комбинирани с дълъг панталон и бели обувки на висок ток от Manolo Blahnik.

Рири бе заснета с чантата и на излизане от ресторант в Санта Барбара. Тогавашният й тоалет се състоеше от памучна тениска с щампи, черни бермуди и сандали на висок ток от пролетно-лятната колекция на Tom Ford.

Чаровната красавица се появи с щампованата чанта и края на миналия месец на лондонското летище "Хийтроу". Тогава тя бе облечена в спортно-ежедневен ансамбъл и носеше черно-бели гуменки от Converse.

Края на месеца Риана отново бе забелязана с въпросното творение на Gucci, което бе в съчетание с къси дънкови панталонки, блуза и шапка на Kenzo и тигрови боти от Chloe.

Рири разходи впечатляващата чантата и в комбинация с черни маратонки, изчистени дънки, тениска от Versace, зелено, кожено яке от Alexander McQueen, масивно колие и кожена шапка.

Със същото ефектно яке и чантата звездата бе засечена още веднъж.

Преди броени дни гласовитата хубавица отново се появи с марковия аксесоар, който този път бе съчетала с тъмни дънки, тъмнолилав блузон и боти на платформа от Chloe.