Тя е Бери, Холи Бери! И за пореден път доказа, че една от най-сексапилните и красиви жени в Холивуд. Но дали изборът й на тоалет ще попадне в класациите за „най-добре облечена звезда”… преценете сами!

По време на десетдневния Международен филмов фестивал на Торонто, бе представен филмът „Cloud Atlas”. Лентата изследва как действията и последствията от живота на хората си влияят взаимно през минало, настояще и бъдеще.

Световната му премиера е на 26 октомври, а на родна земя се очаква да се появи в началото на ноември.

Филмът е по едноименната новела на Дейвид Мичъл, спечелила Британските награди за художествена проза за 2004 г. и номинирана за “Букър”, “Небюла” и “Артър Ч. Кларк”.

Режисьори са братята Уашовски (“Матрицата”) и Том Тиквер (“Бягай, Лола”, “Парфюмът”), а във филма участват Том Ханкс, Холи Бери, Сюзан Сарандън и Хю Грант.

И описанието от самите режисьори:

46-годишната Холи Бери се появи на премиерата в Торонто в дамски костюм от есенно-зимната колекция за 2012-2013 на Roberto Cavalli.

Костюмът, потопен в черни и лилави нюанси, се състоеше от разкроени панталони с къса талия и сако с дължина до ханша.

Roberto Cavalli

А под сакото се прокрадваше черна, прозрачна риза от есенно-зимната колекция за 2012-2013 на Monique Lhuillier. Сатенената дреха разкриваше женствената й фигура, акцентирайки най-вече върху гърдите на звездата.

Monique Lhuillier

Модните критици веднага нападнаха красавицата за неподходящо съчетание на дрехи, което според тях „не отива на възрастта й и се състои от прекалено много детайли и шарки”. Споделяте ли тяхното мнение?

Опушен грим и устни в телесно червило допълваха цялостната й визия. А аксесоарите, на които бе заложила Холи, бяха маникюр в черно и висящи черни обеци.