Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Точно 10 дами с една и съща рокля

Вчера в Асеновград се състоя благотворителният концерт „Росица Пейчева и приятели".

Изпълнителката на автентични народни песни от Родопската област има нужда от спешна операция, вече насрочена за 14 септември в Германия. Тя страда от вродена дисплазия на тазобедрената става, като през последните две години заболяването се обостря и певицата се движи все по-трудно. Стойността на операцията и последващото лечение и възстановяване е 40 000 евро – сума, непосилна за семейството й. Преди месец бяха открити дарителска сметка и възможност за изпращане на дарителски SMS-и, чрез които всички, които имат желание да помогнат на Роси могат да го сторят.

Над 30 от колегите на Роси от „Пайнер мюзик” изявиха желание да изразят съпричастността си с организирането на благотворителния концерт на стадион „Шипка” в Асеновград. Сред тях бяха Глория, Преслава, Галена, Емилия, Райна, Андреа, Джена, Димана, Милко Калайджиев, Борис Дали, Илиян, Константин, Тони Дачева и Цветелина Янева, както и новото попълнение Сияна, Юнона, Роксана и Ани Хоанг.

И вие можете да помогнете на Роси Пейчева, изпращайки дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel). За изпращането му ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Банковата сметка за набиране на средствата е:

Обединена българска банка АД

Банкова сметка № BG45UBBS80021080453930

Титуляр на сметката - Росица Димитрова Пейчева

За благотворителното събитие фолк дивите бяха заложили на диаметрално противоположни визии. Някои бяха подбрали вечерни тоалети, а други се бяха спрели на дънки.

Сред най-елегантните бе Галена, която бе с рокля Versace от пролетната колекция на марката.

Оказа се, че доста други известни дами са се появявали със същата дреха, кои са те, разберете по-долу:

Тамара Екълстоун, дъщерята на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун, се появи с дрехата на премиерата на последния филм за Батман в Лондон, която се състоя през юли месец тази година. Богатата наследница я бе комбинирала с обувки Christian Louboutin.

Супермоделът Наташа Поли се появи със същата дреха в рекламна фотосесия за италианското издание на сп. Vogue.

Щурата и винаги различна Анна дело Русо, чиято колекция за H&M ще можем да видим съвсем скоро, се появи със същата запомняща се рокля на Haute-Couture ревюто на Versace в рамките на Седмицата на модата в Париж, която се проведе в началото на месец юли.

Актрисата Пенелопе Круз облече същата дреха за фотосесия за сп. Madame Figaro.

Моделката Кейт Ъптън подбра дрехата за парти на сп. GQ, по повод юлския брой на изданието, на чиято корица бе самата Кейт.

Моделката Алине Вебер позира с роклята за фотосесия за турското издание на сп. Vogue

Английската певица и актриса Тулиса Контоставлос, която през май зае първото място в класацията на сп. FHM за 100-те най-сексапилни жени в света, се появи с роклята на Versace на парти организирано от списанието.

Актрисата Елизабет Ебанкс избра роклята за премиерата на филма с нейно участие "Мъж на ръба" в Ню Йорк през януари.

Джейда Пикет Смит се появи с роклята на Versace, но в друг цвят на премиерата на филма с участието на Уил Смит "Мъже в черно 3". Тя я бе комбинирала със сандали Jimmy Choo.