Нюйоркската седмица на модата не е място, на което лесно можеш да привлечеш внимание.

Около теб се разхождат модели, лайф стайл блогъри, асистенти и ръководни лица на модни марки гиганти в бранша, актриси, певици, дизайнери... А ако се окажеш на едно и също ревю с богини от подиума като Наоми Кембъл или Каролина Куркова, тогава едва ли някой ще отрази факта, че си гост на събитието.

Но ако едно момиче даде всичко от себе си, за да блесне по време на Седмица на модата, вероятността да е изхабила време и усилия за създаване на съвършено ексцентрична визия напразно, е твърде малка.

Именно такъв е случаят с дъщерята на рок динозавъра Ози Озбърн – Кели.

Тя бе гост на ревюто на Chris Benz, провело се в Avery Fisher Hall, Ню Йорк.

Тоалетът на младата риалити звезда, дизайнерка и бивше рекламно лице на марката на Мадона и Лурдес "Material Girl", бе цветен и женствен, докарващ естетическите ни представи за стил и елегантност почти на ръба на неодобрението.

Бонус точки за визията на Кели Озбърн събраха крещящо розовата пола тип молив, дамската й чанта, както и ретро слънчевите очила.

Всичко останало граничеше с пълен кич, който обаче ще й простим, защото това е един от малкото пъти, в които мис Озбърн прави стилна грешка.

Няма как да не отбележим колко закачливо се извисява кокът й... Заострен и лилавеещ.

Високите кокове по всичко личи, че са хит сред звездите. Лурдес и Шерил Коул са сред дамите, които обичат да пристягат косите си нависоко.