Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, стартира съвместен проект с певицата Шакира.

Двете ще помагат на самотните майки и децата им у нас, като продават специални гривни, а парите ще отиват в благотворителен фонд.

Изпълнителката предложила на Мика да се включи в благородната инициатива преди няколко месеца, разказа в студиото на Росен Петров щерката на Стоичков. "Запознахме се на вечеря, след като тя тръгна с Жерард Пике. Това лято тя се свърза с мен и ми предложи благотворителен проект за България", обясни Михаела. Тя разкри, че познава Пике от малък. "Аз му викам Жорко. Помня го от малък, познаваме се от деца.

Играли сме си по седалките на стадионите", спомня си Стоичкова. Скоро дъщерята на Камата и Шакира ще започнат съвместна работа по благотворителната кампания у нас. Певицата сама рекламира идеята си, като винаги носи на китката си цветни гривни, изработени от бедни деца в Колумбия. Досега Шакира е помагала на малчугани в беда и на техните семейства в няколко страни от Латинска Америка.

Тази година обаче изпълнителката смята да помага на български деца и самотни майки, които имат нужда от закрила и финансови средства.