Най-високо платеният модел на планетата има способността да се превъплъщава във всевъзможни образи - от великолепна Дива до обикновено момиче от покрайнините на Рио де Жанейро.

Любимият образ на Жизел според повечето дизайнери обаче е този на съвременна бохо мацка със стил и естествено излъчване, каквото ще видите и в каталога на Esprit.

32-годишната Бюндхен е рекламното лице на модния гигант за сезон Есен 2012.



Красивата бъдеща майка изглежда шеметно в стилните модели на бранда, сред които се открояват тенденции като плетиво, тесни панталони с ръб, деним и дамски ризи.



Пред сп.Vogue моделът признава, че тайната на успеха й в работата винаги се е крил в постоянството и отдаването на онова, с което си изкарваш парите:

„Както казвам на петте си сестри, които съвсем не работят сериозно, каквото дадеш, това и ще получиш. Аз винаги искам да давам най-доброто от себе си.

Голяма част от живота ми съм посветила на работата си. Знам, че отстрани хората си мислят, че работата ми е само да позирам за снимки. Но всъщност аз влагам много енергия и себеотдаване. И го правя, защото Господ ми е дал талант и това е, което правя най-добре.”