Тазгодишното издание на филмовия фестивал в Торонто предлага на публиката редица нови и любопитни филми… И разбира се, звездите се появяват на червения килим по-красиви и изящни от всякога!

Такъв е случаят и с чаровната актриса и певица Ванеса Хъджънс, която отново демонстрира стил и много класа за премиерата на новия си филм „Промяна в плана”.

В лентата участват още Селена Гомес, Ашли Бенсън от „Малки сладки лъжкини” и Рейчъл Корин. Сексапилните момичета изпълняват в комедийната продукция нарежданията на Джеймс Франко, който има планове за всяка една от тях…

“Промяна в плана”, който е под режисурата на Хармъни Корин, се очаква по кината през януари 2013-та.

Ванеса обича да залага на ярки цветове и да е в център на вниманието. Сполучливата й визия допринесе за повече цвят и настроение сред останалите посетители, фотографи и известни личности.

„Обожавам модата. Обичам сама да се грижа за визията и стила си”, сподели Хъджънс пред известно американско издание.

23-годишната звезда се бе спряла на розов разкош от Marchesa за събитието.

Смелото решение на Ванеса излезе печелившо, тъй като този цвят, както и дължината на роклята, много й прилягаха.

Косата и бе небрежно вързана назад, само няколко вълнисти кичурчета галеха красивото й лице… Освен това актрисата бе заложила на опушен грим и устни, потопени в телесно червило.

Аксесоарите, които допълваха визията й, бяха модел обувки „Greta” и дамска чанта модел „Kayla” с животински принт на Jimmy Choo.

Свежа, симпатична и секси – такава е Ванеса Хъджънс!