Ванеса Паради изглежда е успяла да загърби провала на връзката си с Джони Деп и вече има нов мъж до себе си, съобщи Contactmusic.com.

Певицата и актриса, която изглеждаше сякаш беше изоставена от Деп заради по-младата си колежка Амбър Хърд, не е останала за дълго сама.

Тя вече е завързала романс с френския бизнесмен Ги-Давид Гарби, с когото са се запознали на полет от Лос Анджелис до Париж още през май.

Отношенията им са се задълбочили през последните месеци, въпреки че Ванеса не иска да избързва.

Според запознат източник френският милионер вече е разкрил чувствата си пред бившата любима на Деп и майка на двете му деца, но ѝ е казал, че ще ѝ даде колкото време ѝ е нужно.

"Излизат на тихи романтични вечери в Париж и просто се радват на компанията си. За нея това има много оздравителен ефект. Ги-Давид отново върна усмивката на лицето ѝ – тя изглежда по-млада и дори пак се захвана с писане на песни", коментира източникът пред в. Sun.



Деп не само знае за този романс, но дори е дал благословията си и се радва, че бившата му любима е щастлива. Той ѝ е дал пълен достъп до бившия им дом в Южна Франция и тя дори е била там с новия си мъж.

След края на 14-годишната и връзка Джони и Ванеса са твърдо решени да не разрушат приятелството помежду си в името на децата си.