Една от най-пленителните светски двойки – Миранда Кер и Орландо Блум, решиха да изненадат редакцията на сп. T Magazine с фотографии от личния им архив, които да бъдат публикувани към интервюто на австралийската красавица за септемврийския брой на изданието.

Историята на семейния проект разказва как Орландо си взел два дни почивка от снимачната площадка на филма „Хобит”, за да поеме на кратко пътешествие с любимите си Миранда и Флин към Уелингтън.

Градът е столица на Нова Зеландия, разположен в близост до пристанище сред китни и зелени хълмове.

Е, по време на фотосесията все пак присъствал редактор от списанието. Дейвид Амсден придружил младото семейство като от време-навреме давал идеи за сет на снимките. Според него никой от „кивитата” не обърнал внимание на звездите – „Хората там са наистина истински – те не се интересуват от нещата, от които се интересуват повечето хора.”

Самата Миранда признава, че спокойствието, което този град й дава, не може да се намери в Лос Анджелис, където с Орландо и сина им прекарват голяма част от времето си:

„Да си седя в парка, навън сред хората, това не мога да го направя никъде другаде. В Лос Анджелис постоянно има хора, които ни преследват навсякъде.”

Въпреки натоварения график и на двамата, те успяват да си откраднат време за кратка и тиха почивка, бягайки сред природата и малките селца. Единственото, от което се въздържат за момента е любимото им къмпингуване:

“Не къмпингуваме, защото Флин е все още много малък. Но и сега посещаваме шокиращо красиви места.”

Любимото място за релакс на Миранда и Флин обаче е плажът:

“Много често водя Флин да си играе в пясъка. Даже преди дни отидохме на плаж, веднага след като се прибрах от работен ангажимент в Токио. Той целият беше покрит с пясък, аз бях покрита с пясък и нищо друго нямаше значение.”