Ако оранжевото е любимия ви цвят, носете го смело през този горещ сезон.

Всички вариации на оранжевото са супер актуални, стилни и шик. Затова се спрете на дрехи в корал, мандарина или портокал.

Ако искате да сте в крак с модните тенденции, това лято трябва да притежавате поне една дреха в оранжево!

Нюансите на оранжевото са много подходящи за къса и ефирна рокля, с която да купонясвате през горещите летни нощи.

През деня са препоръчителни нежните нюанси на светло оранж, а вечерта може да наблегнете на наситено коралово и наситен портокал.

По-смелите от вас биха могли да го носят и като оранжеви дънки или пък като къси оранжеви панталонки или пола, които ще подчертават приятно загорялата кожа от слънцето.

А ако се чудите дали този цвят не е прекалено ярък за вас, то нека ви представим 3 от най-нашумелите известни дами, предпочели именно този нюанс за своя светска изява.

В началото на годината сладураната Ванеса Хъджинс изгря като Слънце на червения килим на pre-партито по връчване на наградите Оскар.

Американската актриса и певица засенчи всички, появявайки се в роклята в цвят портокал на Tibi.

Къса прическа и златисти бижута допълваха цялостната слънчева визия на Ванеса.

Актрисата София Буш се бе спряла на невероятна рокля в оранж по случай раздаването на наградите „Do Something” в Калифорния преди броени дни.

Тъмнокосата красавица изглеждаше прекрасно в дългата до земя рокля от есенно-зимната колекция за 2012-а на Olcay Gulsen.

Тя бе съчетала дрехата с малка дамска чанта Judith Leiber и бижута на Sutra и Arunashi.

Вързаната назад коса в „конска опашка” откриваше чаровното й лице, което беше гримирано минимално.

Третата сексапилна дама, доверила се на оранжевото, бе Кейт Ъптън.

Моделът, който в последно време натрупа доста популярност, с удоволствие обича да си играе на прелъстителна блондинка. И то успешно!

На събитие, по случай пускането на колекцията бански костюми на сп. Sports Illustrated през февруари, Кейт приятно изненада фотографи и фенове, наблягайки на сексапилната си фигура и на характерния за нея съблазнителен поглед.

Коя от трите визии ви допада най-много?

Гласувайте в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка!!!