Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Линда Еванджелиста или Кийра Найтли

Флорална рокля от Erdem изправи в ожесточена модна битка една срещу друга две красиви дами от света на шоубизнеса.

Сладурската дреха е модел "Anouska" и е част от пролетната колекция за 2012 на бранда. Свежият тоалет се откроява с три-четвърт ръкав, дължина до коляното и плисирана долна част.

Началото на май месец, на път към манхатанския съд, с цветния тоалет бе забелязан световноизвестния модел Линда Еванджелиста.

Червенокосата красавица бе съчетала роклята с черни, лачени обувки на ниско токче и светла чанта с дълга дръжка от Chanel.

Тази нежна визия звездата бе подбрала за едно от изслушванията по делото за издръжка, което дългокраката манекенка бе завела срещу френския милионер Франсоа-Анри Пино, който е и настоящ съпруг на актрисата Салма Хайек.

След като на бял свят излезе новината, че французинът е биологичен баща на детето й, харизматичната Линда набързо заведе съдебен иск за издръжка от 46 000 долара на месец за сина си.

Към днешна дата делото е вече прекратено, тъй като двойката успя да се разбере извън съда.

Началото на август с флоралната дреха се появи и актриса Кийра Найтли.

Чаровната англичанка бе забелязана да носи дрехата по време на разходка из манхатанските улици в компанията на годеника си.

Тъмнокосата дама изглеждаше ослепително - усмихната, жизнерадостна и с невероятен тоалет, който бе съчетала със ниски сандали и черна чантичка от Chanel.