След поредица от неуспешни връзки, Дженифър Анистън най-после е щастлива и с нетърпение очаква мига, в който отново ще мине под венчилото.

С голям интерес очакваме да разберем на каква рокля ще се спре усмихнатата актриса. Все още нямаме никакви индикации затова, но пък сме ви подготвили серия от снимки, които със сигурност ще ви развеселят.

"Ще обичам Брад до края на живота си" - обеща Анистън през далечната вече 2000 г. Тогава известната холивудска двойка размени брачните си обети в Малибу. Джен бе с рокля в цвят слонова кост на Lawrence Steele, допълнена от обувки Manolo Blahnik.

След болезнения развод с Брад Пит през 2006 г., актрисата реши да се отърве от всичко, което и напомняше за брака й с актьора. Тя изгори на плажа не само общите им фотографии и тениски на бившия си съпруг, но и сватбената си рокля.

Стискаме палци на Джен този брак да я направи истински щастлива. "Искам да се омъжа и да имам семейство. Най-голямата радост за мен е започването на новия ден" - заяви актрисата в интервю за сп. Elle три години след развода си. - "Не скърбя за миналото, не се тревожа за бъдещето. Ще имам деца, кариерата ми ще потръгне и ще живея дълго и щастливо! Може ли да се каже, че вярвам в приказките? Вече живях в приказка, затова да - вярвам в тях! - допълни Джен.

Принц Уилиям и Кейт Мидълтън на сватбата им през 2011 г.

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис на сватбата им през 2011 г.

Дейвид Бекъм и Виктория на сватбата им през 1999 г.