Никол Кидман разкри палавата си страна, позирайки в нетипична за сдържаната актриса фотосесия към септемврийския брой на сп.V.

45-годишната австралийка напомни за себе си и безкрайно дългите си и стройни крака, позирайки в откровено перверзни тоалети.

Фотографът-мечта за всеки модел, Марио Тестино, има честта първи да запечата провокативната природа на актрисата, на която ще се порадваме в предстоящия да се появи по кината през зимата филм „The Paperboy”.

Тестино определя с въодушевление Никол като „красива, красива”. По време на снимките из студиото се разнасяли възклицанията му – „Ти си повече от гореща! Виж си тялото! Невероятно е!”.



В интервюто към фотосесията Кидман говори за живота си на работеща майка и колко труден е всъщност той.

Носителката на Оскар, която има две дъщери от съпруга си Кийт Ърбън – Съндей на 4г. и Фейт на 19 месеца, както и осиновените от нея и Том Круз - Исабела на 19г. и Конър на 17г., твърди, че винаги се стреми да отделя на децата си възможно най-много време, макар това понякога да е невъзможно.



„Времето, прекарано с тях, е толкова ценно и аз обожавам да ги чувам и усещам край мен. Просто не искам да изпусна нищо от живота им и не искам да питат постоянно „Къде е мама?””.

Актрисата признава още, че е доста спонтанна в кариерата си и най-вече в избора на роли – „Не взимам никакви конкретни решения. Вървя по течението. Ако бях човек със стратегическа мисъл, мисля, че щях да имам коренно различна кариера. ”

Междувременно Кидман ще бъде почетена по време на New York Film Festival.

Актрисата, чиято филмова кариера продължава близо 30 години, ще бъде удостоена с почетна награда за принос към киното на 3-ти октомври.