Ние твърдо вярваме в максимата, че жените се разхубавяват през бременността, но какво да кажем за дамите като Меган Фокс, които и преди да забременеят са били хипнотизиращо красиви.

Съдейки по последните фотоси на тъмнокосата звезда стигаме до заключението, че въпросните представителки на нежния пол не само се разхубавяват, а направо засияват.

На 19 август бременната 26-годишна знаменитост бе забеляза да разхожда наедрялото си коремче из лосанджелиските улици в компанията на по-голямата си сестра Кристи.

Холивудската сладурана изглеждаше ослепително, облечена в ефектна флорална рокля по тялото, с широка усмивка на лицето и чаша кафе в ръката.

Чаровната брюнетка бе съчетала стилната дреха, дело на световно известния дизайнер Roberto Cavalli, с червени сандали на висока платформа с каишка около глезена.

Фокс и съпругът й – 38-годишният актьор Браян Остин Грийн са заедно от 2004 година, а през 2010-та се венчаха на Хаваите.

Това ще бъде първото дете за Меган и второ за Грийн, който вече има 9-годишно момченце от връзката си с актрисата Ванеса Маркил.