Автор
Woman.bg

Джоли покани бившите си съпрузи на сватбата си

От БГНЕС разкриват, че актрисата Анджелина Джоли ще покани бившите си съпрузи на предстоявата си сватбата.

Звездата ще мине под венчило с партньора си Брад Пит в идните седмици и иска бившите й съпрузи Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън да са сред гостите на церемонията.

"Анджелина остана близка както с Джони, така и с Били, така че те със сигурност ще бъдат поканени", разкри запознат източник.

Анджелина с Били Боб Торнтън

Анджелина с Джони Лий Милър

Макар тъмнокосата звезда да участва в подготовката на списъка с гостите за сватбата, която се очаква да се състои в имението на звездната двойка Шато Миравал във Франция, Брад планира по-голямата част от тържеството.

"Брад е натоварен с планирането на по-голямата част от сватбата и изживява истински кошмар с преустройството на замъка. Анджелина е възложила почти всичко на него, а децата са истински развълнувани", разкри източникът пред британското издание на сп. "Грация".

Междувременно дизайнерът на бижута Робърт Прокоп, който създал годежните и сватбените пръстени за двойката, не скри възхищението си от любовта и отдадеността на звездите един към друг.

"Брад и Анджелина са много романтична двойка. Те знаеха, че ще са заедно винаги и че ще се оженят един ден, след като създадоха прекрасно силно семейство и е прекрасно, че двамата са толкова влюбени един в друг", сподели дизайнерът.