Британска певица Шерил Коул изглежда най-сетне е погребала миналото си и отново е в плен на любовта.

Коул е била забелязана да напуска ресторант в Лондон с танцьора от САЩ Тре Холоуей. Това е първата връзка на изпълнителката след раздялата й с футболната звезда Ашли Коул през 2010 г. Таблоидите приписваха на Щерил Коул афера с друг американски танцьор – Дерек Хъф, но тя така й не бе потвърдена, съобщава btvnews.bg

Шерил Коул и Тре Холоуей се срещат за първи път през 2010 г., когато певицата изпълнява сингъла си "Promise" на финала на шоуто "X Factor". Двамата се виждат отново на партито по случай 29-ия рожден ден на Коул в Лас Вегас през юли тази година и оттогава са неразделни.



"Връзката им все още е в началото си, но помежду им нещата вървят много добре. Шерил и Тре наистина са запленени един от друг", казва източник от обкръжението на двойката.

Тре Холоуей е близък приятел на ментора на Шерил Коул, музикалния продуцент will.i.am от The Black Eyed Peas. Танцьорът е участвал в шоута на Леона Луис и в риалити програмата "Американски идол". Роденият в Ню Джърси Холоуей има университетски дипломи по финанси и психология.