Странното изявление, че взима душ поп изпълнителката Камелия прави с повод и без повод.

Причината е, че папараци уловиха потните й подмишници и ги публикуваха, а нейни колежки ехидно отбелязаха, че нямала време да влиза често в банята, затова малко понамирисвала, като се изпоти на сцената.

Злобните подмятания стигнаха дотам, че певицата бе сравнена с Веселин Маринов, който обилно се поти на сцената и извън нея, но поради заболяване.

"Това е удар под кръста и зная кой го е направил", каза Камелия, но не назова конкретно име.

Оттогава обаче при всяко интервю тя подчертава, че влиза три пъти на ден в банята, обяснява детайлно всяка процедура, която извършва, изброява цялата си налична козметика и как се ползва.

Нейни познати я забелязали в столичен МОЛ буквално да изкупува всякакви шампоани, душ гелове, балсами за тяло, соли за вана и дезодоранти.

Ударът наистина е много силен върху самочувствието на фолк дивата. Пуснеш ли клюка за някоя жена, че е нечистоплътна, славата й остава за цял живот, а мъжете започват да се отдръпват. Вярно е обаче и друго.

"Всяка една певица може да бъде записана и снимана с пот на чело и под мишниците в края на концерта й, ако не си е сложила свръхзащита срещу този естествен процес".

В момента Камелия се забавлява на морето, но злобари пак пуснаха слух, този път, че стояла дълго във водата, за да се осоли и да не се поти, пишат от skandalno.net